снимка Кремена Димитрова Днес от 19.00 на сцена Раковина“ в Морска

...
снимка Кремена Димитрова Днес от 19.00 на сцена Раковина“ в Морска
Коментари Харесай

Музиканти от Варна излизат на протест: Концерт с джаз, суинг и поп музика в Морската градина ще подкрепи оркестрите в БНР

снимка Кремена Димитрова 

Днес от 19.00 на сцена „ Раковина “ в Морска градината във Варна Българската музикална асоциация организира концерт в поддръжка на музикалните сформира на БНР. Събитието е и част от протестните им дейности против сериозно ниското заплащане на труда им.

За да изразят съпричастността си на сцената ще се качат варненски музиканти, измежду които Антоанела Петрова, Полина Антонова, Нейчо Петров – Реджи, Страцимир Павлов, Нейко Бодуров, Стоян Роянов, Валери Маринов и други С красива и качествена музика те ще застанат зад настояванията на сътрудниците си от столицата.

" Варненските актьори поддържат настояванията на музикалните сформира от БНР за нарастване на главните им заплати, които сега се оказват най-ниски в бранша и са надалеч под междинната заплата за столицата.  Входът за концерта е свободен, с цел да може всички искащи да се насладят на музиката, която  изпълняват с обич, предпочитание и идея, както и да покажат своята съпричастност към експертите – сътрудници в БНР и българската просвета ", оповестяват от БМА.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР